انوشیروان گراییلی ظهر شنبه درگفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: نبود این شهرک و بازارچه از جمله مهمترین مشکلات فراروی توسعه صنایع دستی در این استان است.
وی اظهار داشت: نبود این شهرک در حالی است که بیش از 80 هزار هنرمند در 94 رشته صنایع دستی غیربومی و 40 رشته صنایع دستی بومی در این استان فعالیت دارند.
وی تصریح کرد: استاندارد نبودن فضا، ابزار و روشهای تولید، بیمه هنرمندان، نبود بسته بندی مناسب از دییگر مشکلات این هنر صنعت است.
به گفته گراییلی، عدم وجود صادرات و پایین بودن توان مالی، هنرمندان و صنعتگران رشته های صنایع دستی را با مشکلات عدیده ای مواجه ساخته است.
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی گلستان ادامه داد : کم بودن کتابها و منابع مدون مربوط به آموزش صنایع دستی از دیگر نیازهایی است که باید رفع شود.
وی یادآور شد : حمایت نکردن ازنویسندگان هنرهای سنتی توسط دستگاههای مربوطه، سنتی بودن اطلاعات، پرهزینه بودن نشر کتابهای هنری و کم بودن سابقه تدریس دانشگاهی صنایع دستی از جمله دلایل کم بود منابع مدون صنایع دستی است.
وی افزود: توجه بیشتر به تبلیغات داخلی و خارجی، بسته بندی مناسب محصولات، رفع مشکلات و موانع گمرکی برای صادرات، استاندارسازی تولیدات و شناسنامه دار شدن در رونق و کاربردی شدن محصولات صنایع دستی تاثیرگذار است.
نظر شما